Livrare si plata
Optiuni de livrare si plata

 

Livrare prin FAN Courier

Aceasta metoda de livrare este aplicabila doar daca localitatea dumneavoastra se afla in aria de acoperire FAN Courier. Lista localitatilor acoperite de Fan Courier o puteti vizualiza facand un click aici . Pentru a simplifica cautarea , dupa ce ati accesat lista, tastati Ctrl+F si introduceti numele localitatii dorite.

Costul livrarii cu ramburs la destinatie (plata la curier) este 18 RON

Costul livrarii cu plata prin MobilPay sau transfer bancar inaintea expedierii este 12 RON

 

Livrare prin Posta Romana

Aceasta metoda de livrare se face de la oficiul postal Valenii de Munte la oficiul postal de care apartineti. In momentul in care coletul ajunge la oficiul postal de destinatie, veti primi un aviz pentru ridicare. Ridicarea coletului presupune deplasarea la oficiul postal.

Costul livrarii cu ramburs la destinatie (plata la ghiseu) este 12 RON

Costul livrarii cu plata prin MobilPay sau transfer bancar inaintea expedierii este 6 RON

 

Livrare Gratuita

Suportam noi costul livrarii daca cumparaturile dumneavoastra depasesc 100 RON per comanda. Livrarea gratuita se face prin FAN Courier daca localitatea dumneavoastra se afla in aria de acoperire a curierului. In cazul in care localitatea dumneavostra nu se afla in aria de acoperire FAN Courier atunci livrarea gratuita se va face prin Posta Romana.

 

Plata prin tranfer bancar

Pentru aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi pe adresa dumneavoastra de e-mail toate datele necesare pentru efectuarea platii.

 

Plata prin MobilPay (cu cardul)

Daca optat pentru aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionati catre platforma securizata de plati.

 

Plata ramburs (numerar la destinatie)

Contravaloarea produselor si a livrarii se face direct la curier sau la ghiseul postal.

CONTACTE

Design Sara SRL

Email: office.sara@gmail.com

Telefon: 0726939313

ZTczNmFi