Termeni si conditii
Condiţii comerciale

I.  COMERCIANT:

designsara.ro
S.C. DESIGN SARA SRL
Reg com: J29/2309/2008
CUI: 24345287
Capital social: 200 RON
Sediul social: str. Bd N Iorga 60 Bl B7, ap 11 ,Valenii de Munte ,Jud.Prahova
Mobil: 0722143995
office.sara@gmail.com

Denumit pe parcursul acestui contract  designsara.ro

II. CONSUMATOR

- conform comanda

Denumit pe parcursul acestui contract Consumator

III. OBIECTUL CONTRACTULUI - PRODUSE

- conform comanda

IV. LIVRARE PRODUSELOR

- conform comanda

V. OBLIGATIILE designsara.ro


1.Să livreze produsele fara deteriorari , in ambalaje care sa asigure securitatea si integritatea produselor.
2. Sa livreze produsele comandate de Consumator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii;
3. Sa returneze sumele platite de Consumator in situatia denuntarii unilaterale de catre acesta a contractului;
4. Sa  informeze Consumatorul in situatia intarzierii din vina acestuia sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial.
5. In situatia in care Consumatorul denunta contractul in baza prevederilor art.V pct.3, renuntand la comanda sa, designsara.ro se obliga sa nu mai livreze produsele .

VI. OBLIGATIILE CONSUMATORULUI

1. Se obliga sa ia la cunostinta de prevederile Conditiilor generale de utilizare ale magazinului online  www.designsara.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.
2. Se obliga sa plateasca valoarea contractului  (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

VII. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI


1. Produsele livrate de designsara.ro sunt in ambalajul original.
2. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In aceasta situatie consumatorul este obligat sa trimita produsele in ambalajele originale si fara deteriorari.
3. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Consumatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.
4.  designsara.ro va rambursa sumele plătite de consumator pentru livrarea produselor fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor.  Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către consumator.

VIII. DURATA CONTRACT

1  Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre designsara.ro a comenzii lansate de Consumator.
2. Confirmarea comenzii de catre designsara.ro se va face telefonic sau prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre Consumator.


IX. RASPUNDEREA

1. designsara.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabil pentru orice paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor cumparate . designsara.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.
2. Produsele livrate de designsara.ro sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, designsara.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse


X. PREVEDERI FINALE

1. Contractul are la baza prevederilor Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin Legea nr. 51 din 21.01.2003
2. Acest contract a fost intocmit in baza comenzii Consumatorului.

 

 

 

Returul produselor

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele DesignSara. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. In acest caz returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsele DesignSara se returneaza , in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate. DesignSara.ro  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Daca produsul prezinta defect de fabricatie sau produsul nu corespunde descrierii sau produsul a fost trimis eronat - consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire. Daca designsara.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Costurile de retur si de transport a produselor se va face pe cheltuiala DesignSara.ro

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000.. Din motive de igiena nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari de orice fel, ambalaje deteriorate.

 

Procedura de retur su inlocuire

  1. Consumatorul notifica returul in scris printr-un mail la office.sara@gmail.com
  2. Consumatorul trimite coletul retur fara ramburs
  3. DesignSara.ro receptioneaza coletul
  4. DesignSara.ro ramburseaza banii sau inlocuieste produsul

 

Suntem siguri ca toti clientii DesignSara.ro sunt deplin multumiti de produsele noastre si ca aceste lucruri nu s-au intamplat sau se vor intampla dar ne facem datoria sa respectam legislatia in vigoare.

CONTACTE

Design Sara SRL

Email: office.sara@gmail.com

Telefon: 0726939313

NDhkNGU3MG